معرفی کتاب گهواره گربه

اگر از دنبال کنندگان وبلاگ من هستید، به احتمال زیاد ژانر علمی-تخیلی رو هم دنبال میکنید. یکی از موضوعاتی که ژانر علمی تخیلی به اون میپردازه، بحث اخرزمان و پسا اخرزمان هست که فیلم هایی مثل World war Z , Snowpiercer ، I am legend نمونه هایی از این ژانر هستند که اگر ندیدید، حتما پیشنهاد میکنم ببینید.

بعضی ها فیلم دیدن رو به کتاب خوندن ترجیح میدن، خودم هم قبلا همینجور بودم. اما مدتی هست که تصمیم گرفتم کتاب بخونم. در این مدت اول با رمان های معروف قرن ۲۰ شروع کردم. عناوینی مثل سالار مگس ها اثر ویلیام گلدینگ، ۱۹۸۴ اثر جورج اورول، مزرعه حیوانات اثر جورج اورول رو مطالعه کردم. اما ژانر مورد علاقه من علمی-تخیلی و مخصوصا اخرزمان و پسا اخرزمان هست. بنظرم بقا در شرایط متفاوت،‌ با موجودات متفاوت و حیات فرا زمینی،‌ زامبی ها و ویروس های تغییر دهنده رفتار و ژنتیک افراد، موضوعات قابل تأملی هستند و ازشون لذت میبرم. کتاب هایی که خونده بودم هیچکدوم ژانر مورد علاقه من نبودن. اتفاقی که افتاد، این بود که من در حال گوش دادن به یکی از رادیو گیگ های قدیمی بودم و یکهو جادی در حین توضیح درباره یک موضوع، به یخ ۷ اشاره کرد و بعدش کتاب گهواره گربه رو معرفی کرد. توضیحات جادی برام جالب بودن و تصمیم گرفتم کتاب رو مطالعه کنم

طبق معرفی سایت ایران کتاب:

کتاب گهواره گربه، رمانی علمی تخیلی نوشته ی کورت ونه گات است که نخستین بار در سال 1963 به چاپ رسید. دکتر فلیکس هونیکر، یکی از به وجود آورندگان بمب اتم، میراثی مرگبار را برای جهان به جای گذاشته است. او مخترع ماده ای شیمیایی و کشنده است که می تواند تمام سیاره را منجمد سازد. جست و جو برای یافتن این ماده، به سه فرزند عجیب و غریب هونیکر، به دیکتاتوری دیوانه در کارائیب و به جنون منتهی می شود. رمان گهواره گربه، تشریح طنزآمیز ونه گات بر زندگی انسان مدرن و دیوانگی حاکم بر عصر تجدد است. این داستان بی نهایت جذاب و تفکربرانگیز درباره ی سرنوشت نهایی سیاره ی زمین، یکی از مهمترین کتاب های سده ی بیستم است و اوج توانایی های نویسنده ی خود را در خلق اثری ماندگار و تأثیرگذار نشان می دهد.


کتاب اینقدر برام جذاب بود که ۴۰۰ صفحه کتاب رو توی ۴ روز تموم کردم. شب و روز هر وقت که کاری برای انجام دادن نداشتم یا بیخوابی به سرم زده بود،‌ یه جا مینشستم و مشغول مطالعه میشدم. دنیای درون کتاب منو شیفته خودش کرده بود، یکی از بهترین کتاب هایی بوده که تاحالا خوندم.

یکی از راز های علاقه مند شدن و توام داشتن در کتابخوانی،‌ مطالعه کتاب و موضوعی هست که بهش علاقه دارید. پس اگر مثل من ژانر اخرزمان رو دوست دارید، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید، ارزششو داره 😉


منتشرشده توسط

Hamid Reza

یه لنوکس کار که به الکترونیک و برنامه نویسی علاقه داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.